Tomáš Z.

Kurz mi pomohl dívat se na jednu věc z více pohledů a následně to zúročit.


Pavla B.

Podcast se mi líbíl je mi vadí ty anglické výrazy - čeština je krásná řeč a na každý amerikanismus máme za mě vhodné české slovo/ výraz - jinak velmi poučné co se týče dětí PB


Radim Šindelovský

Z kurzu si něco odnáším. To je fajn. Ještě si to zapamatovat a vhodně ve správný okamžik použít. Důležité jsou také osobní zkušenosti s jednotlivými situacemi, které nyní může řešit z jiné perspektivy.

Jinak mne rušilo trochu více slovního balastu, než bych u profesionálů očekával. Vycpávky jako OK, jasně apod... působilo až moc "chill" dojmem.

Každopádně děkuji :-)
Radim


Ondřej H.

Moderátor je velmi rozumný, vtipný a umí se dobře ptát. Děkuji za tento "podcast"


Magdaléna Pecková

Moc zajímavé


Jan Čopak

Velice zajímavé a poutavé. Super použití na konkrétních příkladech. Děkuji!


Andrea M.

Velmi prijemne pripomenutie toho, co je dolezite pri jednani aj neprijemnych tem, samozrejme 100% zvladanie vyzaduje prax v toznych situaciach.


Jana P.

Skvělý rozhovor a podněty k zamyšlení. Vyhranit se musím jen vůči nadměrnému používání anglických výrazů v projevu Martina Konečného, protože v situacích, kdy se anglicismy používají neúčelně, aniž by se člověk zamyslel nad běžným českým ekvivalentem, vnímám tu tenkou hranici mezi zajímavostí a směšností. Děkuji za kurz. Líbil se mi jeho formát a způsob, jakým Marek Mičienka rozhovor usměrňoval. Od Martina Konečného jsem si vzala k srdci několik cenných myšlenek. Byl to užitečně strávený čas. Děkuji.


Martina H.

Také mám doma puberťáky a nové sousedy, takže moc děkuji za návody M


Jan Chlad

Prineslo mě to trochu jiný nadhled při komunikaci.