Jana Š.

Výborné. Veľa praktických tipov a rád. Videá sú krátke a výstižné, takže človek nemá pocit premárneného času.


Filip K.

Příjemně vedený kurz s užitečnými radami.


Jana S.

Diky za super tipy, urcite nejake vyuziju


Renáta C.

Výborný a poutavý kurz. Těším se na další kurt od tohoto lektora. Děkuji :-)


Stanislav R.

Kurz byl super, vnímám to jako rozšíření vnímání reality.


Iva Č.

Líbilo se mi pozitivní naladění lektora a konkrétní rady, jak a čím jednoduše začít.


Magdaléna M.

Super, odporúčam


Ružena H.

Vyborne, zrozumitelne rady ai usmernenia. Dakujem.


Markéta V.

Výborný kurz, super tipy a rady!


Iveta C.

kurz obsahuje plno nepodložených nesmyslů o potravinách a propagace produktů.
kapitola 12 a 14 je plná mýtů o potravinách, doporučuji autorovi nastudovat informace Společnosti pro výživu, zejména tuky https://www.vyzivaspol.cz/vyziva-a-potraviny-myty-a-realita/
Podle autora je řepka geneticky modifikovaná. FAKT: v EU nejsou geneticky modifikované potraviny povoleny, v ČR se nepěstuje: https://www.mzp.cz/cz/aktualni_informace