Iva Č.

Líbilo se mi pozitivní naladění lektora a konkrétní rady, jak a čím jednoduše začít.


Magdaléna M.

Super, odporúčam


Ružena H.

Vyborne, zrozumitelne rady ai usmernenia. Dakujem.


Markéta V.

Výborný kurz, super tipy a rady!


Iveta C.

kurz obsahuje plno nepodložených nesmyslů o potravinách a propagace produktů.
kapitola 12 a 14 je plná mýtů o potravinách, doporučuji autorovi nastudovat informace Společnosti pro výživu, zejména tuky https://www.vyzivaspol.cz/vyziva-a-potraviny-myty-a-realita/
Podle autora je řepka geneticky modifikovaná. FAKT: v EU nejsou geneticky modifikované potraviny povoleny, v ČR se nepěstuje: https://www.mzp.cz/cz/aktualni_informace


Jana H.

děkuji


Roman A.

Veľmi dobrý kurz


Ingrid L.

zaujímavé, pútavo podané ...super :-)


Tomáš Vohralík

Szper, chtělo by to další detailnější kurzy


Hana Strnadová

Nesouhlasím s protěžováním slunečnicového oleje a haněním řepkového, naopak kvůli složení omega mastných kyselin je řepkový olej jeden z nejvhodnějších na tepelnou úpravu. Ale proti zbytku informací nemám námitek 😀