Jak zdravě jíst v práci
NejprodávanějšíKurzem provází Margit Slimáková
Jíst zdravě a skvěle se starat o své tělo není žádná věda a může každý z nás a to i v rámci běžných pracovních dnů a povinností. Poradím vám jak to v pohodě zvládat. Celý popisek
Zdravá výživa a správná péče o sebe jsou základem zdraví a naše zdraví rozhoduje o naší kondici a tak i pracovních schopnostech a výsledcích. V pracovním nasazení přesto mnozí kvalitní jídlo odsouváme, neřešíme nebo nahrazujeme zbytečnostmi a nezdravostmi. Přitom zdravě jíst může každý a to i během pracovních dnů. V tomto Seduo kurzu vám vysvětlím, jak to jde.
Propaguji zdravou výživu, která je chutná a snadno pochopitelná. Vedle zdravé stravy v pracovní dny doporučuji i návyky, které mohou každému z nás jen prospívat.
Zdravá výživa pro mě není žádný striktní stravovací způsob. Nikomu nedoporučuji stresovat se počítáním kalorií, porcí ani gramů jakékoliv živiny na talíři. Jíst zdravě a skvěle se starat o své tělo může každý z nás. Mým úkolem v tomto kurzu je poradit jak na to a přesvědčit vás, že to také zvládnete. Od vás potřebuji pouze pár minut času a otevřenost doporučení vyzkoušet. Jsem přesvědčená, že většina z nich vás zaujme, bude vám prospívat a rádi je zařadíte do svého běžného života.
Cílem kurzu je předat informace, které jsou jasné a reálné, doporučení, která můžete každý zvládat a to i s vašimi individuálními chutěmi, životní filosofií a nejrůznější profesí a prací.
V kurzu se naučíte:
- Jak pohodově zvládat dobře jíst bez měření, vážení a počítání a to i v rámci běžného pracovního dne.
- Jak zvládat přípravu jídel od rána až do večera.
- Jak zvládat skvělou stravu i ve vyjímečných situacích jako třeba při práci na směny nebo pracovních večeřích.
- Jak vyhodnocovat potřebu / zbytečnost náhrad jídel a doplňků stravy.
- Jak jde podpořit zdraví v práci i mimo výživu.
Kurz je určený pro:
- Každého, kdo chce pohodově zvládat svoji stravu i práci.
- Ty, kteří se chtějí cítit a vypadat skvěle a pracovat co nejefektivněji.
- Všechny, kteří mají v hlavě zmatek, protože odborníci říkají každý rok něco jiného.
Specialistka na zdravotní prevenci a výživu
V současnosti nejvýraznější česká specialistka na výživu a zdravotní prevenci, popularizátorka vědy. Zakladatelka 1. českého think tanku Globopol. Autorka bestselleru Velmi osobní kniha o zdraví, výživového doporučení Zdravý talíř a youtube kanálu Margit.TV.
Vystudovala farmacii a dietologii. Věnuje se poradenství, publikační i přednáškové činnosti. Má za sebou stovky vystoupení, blog postů a příspěvků do médií.
92 %
Hodnocení přidávají pouze studenti s ověřeným účtem
Skvělý kurz. Mnoho užitečných informací.
Vyborny kurz, pekne vysvetlene co a ako jest aj to, ze jedla sa vobec netreba obavat. Urcite aplikujem co najviac ziskanych rad do mojho jedalnicka. Vrelo odporucam👍
Moc se mi kurz líbil. Děkuji za něj.
K mému překvapení jsem našla přínos i v lekcích, kde jsem to vůbec nečekala např. práce na směny atp.
Rozhodně doporučuji!